Saradnja

 

BetRushTips vam nudi razne vrste saradnje, pretplate, a i otvoren sam za razne sugestije savete pa cak i kritike upucene na moj rad. Tu sam za vas i zajedno treba da gradimo ovaj blog da bude jos bolji i uspesniji.

Saradnja koju ja nudim svim svojim posetiocima, je po meni krajnje fer saradnja i otvoren odnos izmedju korisnika moje usluge i mene.
Sta ja vama nudim?

Najpre vam nudim svoje besplatne savete i predloge za kladjenje, svakodnevno cu na ovom sajtu postavljati besplatne utamkmice za koje verujem da ce biti dobitne. Takodje nudim i pretplatu za moje analize i predloge za kladjenje , tu je i sms servis na koji cu da postavljam samo singlove sa kvotama od 1.9 do 2.8, postoji i sms servis na kome cu postavljati dubl meceve i tikete, u zavisnosti od ponude. Najprimamljivija ponuda je direktna pretplata koja obuhvata i utakmice sa sms servisa za SINGLOVE i sms servisa za DUBLOVE i TIKETE!

 

Saradnja
Saradnja, pretplata, cooperation

Takodje postoji i pretplata za sve moje pisane analize, tom pretplatom cete imati pristup svim mojim analizama koje pisem na svom sajtu, to je pretplata za najbolje analizirane utakmice koje imaju najvecu uspesnost, tu postavljam utakmice ne po kvotama, vec po verovatnoci za prolazak a uspesnost tih utakmice je bas velika cak negde oko 75% sto je veoma veliki postotak.
Naravno da postoji mogucnost da se sve vrste pretplata obuhvate u jednu i tako je najisplativije i svakako najjeftinije, posto za tu cenu se dobijaju sve pretplate koje nudim po neuporedivo manjoj ceni, tako da je najisplativije a i tako se dobija najveci broj utakmica.

Cene za pretplate:

CENA za sms pretplatu za SINGL meceve je 30 eura za dve nedelje pretplate. Dok je cena za mesec dana za SINGL meceve sa sms servisa samo 50 eura.

CENA za sms pretplatu gde na servisu postavljam DUBL meceve i TIKETE (jos jednom da napomenem u zavisnosti od ponude)  za 15 dana je takodje 30 eura, a pretplata za mesec dana je samo 50 eura.

Objedinjena pretplata za oba SMS servisa je samo 80 eura za mesec dana, sto je odlicna ponuda jer za mesec dana cete dobiti 30 najboljih SINGL meceva i preko 60 utakmica koje postavljan na sms servisu za DUBL meceve i TIKETE koje postavljam na tom servisu. Znaci dobija se preko 90 UTAKMICA za samo 80 eura.
CENA za pretplatu za pisane analize na mom sajtu je skromnih 40 eura za mesec dana, tu postavljam najbolje analize za odredjeni dan i po meni je to najbolja mogucnost za saradnju posto tu postavljam stvarno najbolje i najsigurnije utakmice dobro analizirane i predstavljene korisnicima koji koriste tu vrstu pretplate.

A CENA za sve pretplate koje nudim je ukupno SAMO 100 eura, dakle za ovu FENOMENALNU cenu od samo 100 eura dobijate tri vrste pretplate, i mnogo mnogo utakmica, tako da se ova ukupna pretplata najvise isplati.

A takodje mozete za SINGL poslati SMS tako sto cete  pronaci svoju drzavu U OVOJ TABELI i poslati sms na odredjeni broj po upustvu koje je napisano ovde.

Za DUBL meceve i TIKETE mozete poslati SMS poruku tako sto cete pronaci svoju drzavu OVDE i poslati SMS na odredjeni broj i dobicete na svom telefonu DUBL ili TIKET za taj dan.

Placanje se vrsi putem ziro racuna za SRBIJU i MAKEDONIJU, dok za pretplate iz ostalih zemalja moze da se plati preko WESTERN UNION-a ili SKRILL-a. A svakako mozete putem SMS-a da dobijete utakmice na svom telefonu.

Za sve vrste informacija, za razne savete, za svaku vrstu saradnje ja sam tu za vas, slobodno mozete da me kontaktirate kada god to pozelite i ja cu u najkracem mogucem roku da vam odgovorim.

Mozete me kontaktirati OVDE…