Info

 

Ko sto vecina i zna blog BetRushTips postoji dugi niz godina i sluzi pre svega za tipovanje utakmica najvise fudbalskih, ali ima tu i kosarkaskih meceva pa ponekad i malo hokeja. Svoje tipove zasnivam na informacijama, analizama, nekad na statistici ( na koju se ne oslanjam previse, posto statistika moze da prevari ), na formi igraca, formi cele ekipe, tradiciji, medjusobni dueli su dosta vazni i svakako psihicki momenat je jako bitan za analiziranje neke utakmice, a svakako i na svom iskustvu i nekada i malo intuicije dobro dodje.

info1

Kod mene na blogu sigurno necete naci “Dojave” posto u dojave kao takve ja i ne verujem, te price o prelazu 2/1 i 1/2 i da neko prodaje tu informaciju za 50 eura ja iskreno ne verujem, a da se ne lazemo takve dojave i ne postoje, namestenih meceva naravno da ima ali se tesko dolazi do takvih informacija i sigurno ce neko na Fejzbuk profilu da prodaje tu utakmicu (ma ajde gluposti), tako da najbolje je mi da se pozabavimo mecevima koji su dobro analizirani  i za koje ja verujem da mogu biti dobitni.

 


Zasto sam poceo da se bavim ovakvim zanimanjem?

E pravi odgovor na ovo ne znam ni ja 🙂 u pocetku sam video nekoliko stranica koje daju savete za kladjenje pa sam mislio ma ja mogu bolje od njih, ali nije bilo bas tako, jbg realno. U pocetku sam samo onako za svaki mec mislio da mogu da pogodim, samo pogledam ko sa kim igra i to je to dobitan sam, ali je realnost malo drugacija, naravno svako od nas bi pozatvarao kladionice da je tako lako dobiti, bez nekih informacija i nekog znanja i iskustva.
Pa sam poceo da vodim svoju licnu statistiku, poceo sam da trazim neke izvore informacija, a samim tim sam poceo i da sticem iskustvo. U pocetku je to bilo isto tako slabasno ali je posle moja baza porasla nailazio sam na sve vise i vise izvora informacija i sada mogu da se pohvalim  da imam bas veliku bazu podataka i desetine dobrih izvora iz kojih prikupljam informacije, tako da je sada to jedna uspesnija prica.

Zasto bi neko trebao da prati moj blog i zasto bi neko verovao meni i mojim predlozima za kladjenje?

Pa upravo zato sto su moji predlozi i moji tipovi javni, arhiva je uvek istinita, zato sto ako je neki mesec bas los ja pretplatu produzavam korisnicima sasvim besplatno, kada je banka oko nule dajem popuste od 50% za sledecu pretplatu, zato sto odrzavam kontakte sa svim svojim pretplatnicima i uvek posavetujem o nacinu kladjenja. Svojim pretplatnicima koji su duze uz mene saljem mnogo vise meceva, a uspesnost se meri i time sto ima ljudi koji su po nekoliko godina uz mene.

Za sve vrste informacija, za razne savete, za svaku vrstu saradnje ja sam tu za vas, slobodno mozete da me kontaktirate kada god to pozelite i ja cu u najkracem mogucem roku da vam odgovorim.

Mozete me kontaktirati OVDE…