BESPLATNE KRATKE ANALIZE ZA SUBOTU 17.02

BESPLATNE KRATKE ANALIZE

Vitesse – Excelsior

U Holandskoj Prvoj Ligi ekipa Vitesea docekuje tim Excelisiora i svakako je jasno da su favoriti na ovom mecu. Znamo da je Vitese filijala Londonskog Celzija i nekolicina mladih talentovanih igraca koji su pod ugovorom sa Celzijem igra upravo u Viteseu, na svom terenu Vitese igra veoma dobro u poslednjih 8 meceva nemaju poraz kao domacini dok ekipa koja im danas dolazi u goste je veoma skromnog kvaliteta i mislim da su totalni autsajderi na ovom mecu pogotovo imajuci u vidu da  prvom mecu ove sezone kada je Excelsior bio domacin Vitese je lagano slavio rezultatom 0-3!

Vitesse – Excelsior     Tip     1     Kvota   1.45

Jagiellonia – Cracovia

Ekipa Jagiellonie je najprijatnije iznenadjenje ove sezone u Poljskoj Prvoj Ligi i trenutno zauzimaju drugu poziciju a eventualnom pobedom u ovom mecu bi dosli na samo 2 boda zaostatka za ekipom Legije koja je na prvoj poziciji i ima utakmicu vise posto su slavili u svom jucerasnjem mecu. Jagiellonia igra veoma dobro napravili su respektabilni tim i ocekujemd a ce do kraja sezone ostai u trci za sampionsku titulu, dok sa druge strane ekipa Cracovie ove sezone ne igra na nekom zavidnom nivou i nlaze se u donjem delu tabele, a imajuci u vidu vaznost ovog meca za domacina ocekujem da ce Jagielonia biti motivisanija i bliza pobedi!

Jagiellonia – Cracovia     Tip     1     Kvota    1.7

R. Oviedo – Albacete

U ovom duelu nas ocekuje okrsaj ekipe koja se bori za sam vrh i tima koji se bori za opstanak u Ligi pa naravno da prednost na ovom mecu dajem domacoj ekipi Ovieda koja ima izglednih sansi da sledece sezone nastupa u Spanskoj Primeri ali da bi stigla do tog cilja mora da pobedjuje u ovakvim “zicer” utakmicama gde su apsolutni favoriti. Oviedo se nalazi na deobi treceg mesta na tabeli ali veoma je interesantno da je cak 10 ekipa sa izglednim sansama da se nadje medju mestima koje vode u Prvu Ligu pa su ovakve utakmice veoma vazne i svaki bod je izuzetno vazan. Sa druge strane ekipa Albasetea se nalazi na 16. mestu na tabeli i imaju samo 3 boda vise od prve ekipe “ispod crte” za ispadanje ali svakako da je Oviedo kvalitetniji i ocekujem pobedu domace ekipe.

R. Oviedo – Albacete     Tip     1      Kvota       1.65