Besplatna Analiza za Ligu Sampiona i Ligu UEFA!

BESPLATNE ANALIZE ZA UTORAK 13.02

Juventus – Tottenham

Posle pazue nastavljamo sa Ligom Sampiona i najinteresantnijim mecevima, a duel izmedju Juventusa i Totenhama je svakako jedan od uzbudljivijih utakmica. Juve na svom terenu docekuje Englesku ekipu i mozda je blagi favorit na ovom prvom mecu najvise zbog domaceg terena, ali ja ocekujem jednu veoma tvrdu i opreznu utakmicu. Moje je misljenje da ce obe ekipe uci sa rezervom u ovaj mec mozda ce Juve pokusati da preuzme inicijativu ali je Totenham pokazao da zna da igra i nesto cvrsce i da sacuva svoju mrezu, a o Juventusovoj odbrani nema potrebe da polemisemo i dalje je to jedna od najsigurnijih odbrana na svetu.

Da se primetiti da obe ekipe kada igraju sa nesto ozbiljnijim protivnicima igraju na mali broj golova, tako da ja ocekujem da ce ovo biti malo zatvorenija utakmica sa velikom borbom na sredini terena i ne ocekujem veliki broj pogodaka. Moj predlog za ovaj duel je da ne bude vise od 2.5 gola na ovom mecu. Juve ce imati manjih problema oko sastava za veceras nece nastupati Barzagli, Dybala, Cuadrado i Matuidi ali je Juve dovoljno jak da nadoknadi izostanak ovih fudbalera, dok ce Totenham docekati spreman ovaj duel.

Juventus – Tottenham     Tip       Under2.5(0-2)      Kvota    1.65

 

Crvena zvezda – CSKA Moscow

Danas nas isto tako ocekuje i veoma interesantan duel izmedju Crvene Zvezde i Moskovskog CSKA u okviru Kupa Uefa ili kako se danas naziva u Ligi Uefa. Ovo je jedan od najinteresantnijih meceva i ocekuje nas sigurno mnogo interesantan duel, gde cu ja ipak blagu prednost dati ekipi iz Rusije najpre zbog svog velikog iskustva kako u domacem sampionatu tako i na Evropskim mecevima. Zvezda se uzda u svoje navijace i prepun stadion dok je po mom misljenju kvalitet na strani Moskovljana. CSKA je cak i osvajala ovo prvenstvo igraju redovno Ligu Sampiona a u svojoj drzavi su uvek u vrhu i u borbi za titul, a po meni je Ruska Liga sigurno u prvih 5 u Evropi po kvalitetu. Ceka nas veoma dobar mec a moj predlog za ovu utakmicu je dupla sansa na ekipu iz Moskve.

Crvena zvezda – CSKA Moscow      Tip     X2      Kvota      1.41